Skip to main content

Zakelijk

Bloemstukken en planten voor uw bedrijf

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Receptie, balie, wachtkamer en directiekamer zijn erg belangrijk voor de eerste indruk van uw klant over uw bedrijf.
Geef hier nog meer uitstraling aan met één of enkele prachtige bloemstukken of door slim gebruik van een 'groene' invulling met de juiste planten.

Specialist in stylen met bloemen en planten

Aalsmeers Bloemenhuis is gespecialiseerd in het leveren van bloemen en planten aan bedrijven en instellingen. Voor al uw wensen op het gebied van bloemen en planten kunt u bij ons terecht. Modern of klassiek, natuurlijk of gestyleerd, groot of klein, een enkel boeket of grotere aantallen... de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij leveren onder andere aan het Carlton Beach Hotel, het AFAS Circustheater, het Kurhaus en aan diverse woon- en zorginstellingen.

Contact met Aalsmeers Bloemenhuis

Maak geheel vrijblijvend een afspraak en wij informeren u over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel met 070-3553228.

Bezorgservice boeketten Scheveningen en regio Den Haag

Aalsmeers Bloemenhuis heeft een eigen bezorgservice voor de regio Den Haag. Buiten deze regio wordt de bezorging door Fleurop gegarandeerd.

Langskomen of bestellen?

Wij helpen u graag in onze winkel aan de Stevinstraat.
Maar ook als u geen tijd heeft om langs te komen en gewoon een bloemetje wilt bestellen, kan dat natuurlijk ook.
Bel ons en wij bezorgen uw boeket aan huis.